Sputnik Snowboarders (www.sputniksnowboarding.com) on v. 1998 perustettu suomalainen lumilautailuseura. Kotimäkemme on Hyvinkäällä Sveitsin Hiihtokeskuksessa ( www.sveitsinhiihtokeskus.fi ).
Seurastamme ovat lähtöisin useat maailmallakin mainetta niittäneet lautailijat ja valmentajat: Peetu ja Petja Piiroinen, aiempia päävalmentaja Pekka Koskela ja nykyinen Antti Koskinen.
Liity täältä http://www.sputniksnowboarding.com/liity/

Sputnik Snowboarders is a Finnish freestyle snowboarding club founded in 1998. Our base for snowboarding is situated in Hyvinkaa; in the Sveitsi Skiing Center.
Peetu and Petja Piiroinen, Pekka Koskela and Antti Koskinen have started their career in Sputnik. Join us http://www.sputniksnowboarding.com/liity/

Laji Lumilautailu ja snowboarding
Kotipaikka Hyvinkää
Jäseniä 51
Joukkueella ei ole julkisia tapahtumia. Ole hyvä ja kirjaudu sisään nähdäksesi tapahtumat.
Annu

Hei!

Harkat YouMovessa ovat alkaneet. Jos et ollut ensimmäisissä harkoissa, toivomme, että pääset seuraavalla kerralla mukaan.

Olemme pyytäneet aiemmin "sitovia ilmoittautumisia", sillä ostamme valmennuspaketin suoraa YouMovelta ja hinta määräytyy ryhmän koon mukaan. Näin ollen viimehetken peruutukset tarkoittavat sitä, että seuralle jää maksettavaksi pois jääneiden maksut. Tämä raha on taas pois kaikesta muusta toiminnasta.

Elämässä tulee väistämättä joskus aikataulumuutoksia. Jos syystä tai toisesta et pääse mukaan sisäharkkoihin vaikka olet ilmoittautunut, niin olethan mahdollisimman pikaisesti yhteydessä Annuun!

Joona

Joona tulossa huomenna.

Annu

Heippa!

Olemme odotelleen sekä Hyssiltä että YouMovelta varmistuksia liittyen harjoituksiin, siksi pääsemme ilmoittamaan lopullisen aikataulun vasta nyt, pahoittelut. Eli 1. ryhmä harjoittelee klo 18-19, ryhmä 2. 19-20

Ryhmä 1. Maisa, Jesse, Roosa, Toivo, Nanna, Oona, Stella, Anna-Sofia, Sara, Ronja, Kasper, Luukas, Hetta, Silva

Ryhmä 2. Niko, Markus, Ville, Juhani, Severi, Valtteri, Santeri, Eelis, Lyly

Ryhmäjakoa tehtiin ajatuksella 1.ryhmään lyhyemmän ajan treenanneet, 2. pidempään treenanneet, voltteja tekevät jne. Jos haluat vaihtaa ryhmää, kerro siitä jo ekoissa harkoissa.

Harkkoihin sisältyy tunti ohjausta ja tunti vapaata harjoittelua, eli saamme käyttää YouMoven tiloja koko tuon klo 18-20 Toivomme, että ensimmäisellä kerralla kaikki kuitenkin saapuisivat klo 18.

Koko kauden harkat maksetaan heti ensimmäisellä kerralla eli tulevana tiistaina 22.8. YouMovessa. Harjoitukset jatkuvat aina jouluviikolle asti. Harjoituspaketin hinta on 160e per osallistuja. Harjoituksen hinnaksi jää siis hieman yli 10 euroa kerta.

Annu, puh 0401897427
Annu(piste)sputnik(miuku)gmail(piste)com

Jonna

Moikka Annu! Jonna vaika halua en pääse tiistaisin treneihin, hänellä on taidouinti treenit, saimme aikataulu vasta viime tiistaina. Terku ja terveiset koko porukalle nahdään mäessä. TMarina/ Jonna