Sputnik Snowboarders (www.sputniksnowboarding.com) on v. 1998 perustettu suomalainen lumilautailuseura. Kotimäkemme on Hyvinkäällä Sveitsin Hiihtokeskuksessa ( www.sveitsinhiihtokeskus.fi ).
Seurastamme ovat lähtöisin useat maailmallakin mainetta niittäneet lautailijat ja valmentajat: Peetu ja Petja Piiroinen, aiempia päävalmentaja Pekka Koskela ja nykyinen Antti Koskinen.
Liity täältä http://www.sputniksnowboarding.com/liity/

Sputnik Snowboarders is a Finnish freestyle snowboarding club founded in 1998. Our base for snowboarding is situated in Hyvinkaa; in the Sveitsi Skiing Center.
Peetu and Petja Piiroinen, Pekka Koskela and Antti Koskinen have started their career in Sputnik. Join us http://www.sputniksnowboarding.com/liity/

Laji Lumilautailu ja snowboarding
Kotipaikka Hyvinkää
Jäseniä 56
Joukkueella ei ole julkisia tapahtumia. Ole hyvä ja kirjaudu sisään nähdäksesi tapahtumat.
Annu

Moikka!

Flunssakausi ja lukioiden juhlallisuudet veroittavat hieman valmentajavahvuutamme, mutta ainakin 4 valmentajaa pääsee tänään paikalle.

Jos olet maisemissa hiihtolomaviikolla, käy laittamassa itsesi in ja näemme, kuinka moni pääsisi. Treenit siis pidetään, jos vain tulijoita riittää. Varmistan tai perun harkat vielä ensi viikolla täällä nimenhuudossa

Kommentti tapahtumaan

Snoukkaaja
Kirjaudu sisään lukeaksesi viesti.
Lue loput viestit
37414 1408553951 display