Santeri

Santerilla on kipsi jalassa 5.4.2018 asti.

Annu

Moikka! Tänään illalla ei ole yhteisiä harkkoja pakkasen ja pienen osallistujamäärän vuoksi. Jatketaan normaalisti ensi viikolla!

Ville

Moi, me ollaan kyllä rinteessä, jos halukkaita tulee, tervetuloa meidän kanssa laskemaan.
- Anitta, Ville ja Make

Annu

Moikka!

Flunssakausi ja lukioiden juhlallisuudet veroittavat hieman valmentajavahvuutamme, mutta ainakin 4 valmentajaa pääsee tänään paikalle.

Jos olet maisemissa hiihtolomaviikolla, käy laittamassa itsesi in ja näemme, kuinka moni pääsisi. Treenit siis pidetään, jos vain tulijoita riittää. Varmistan tai perun harkat vielä ensi viikolla täällä nimenhuudossa

Annu

Moikka! YLElle lähtijät saavat tänään t-paidat lähetykseen harkkojen yhteydessä.

Tässä vielä yleltä tullut info:
Moi!

Olympialaiset ovat jo ihan nurkan takana. Vielä kerran: aivan loistavaa, että saamme teidät yleisöksi Korea tunnissa -lähetykseemme!
Tässä vielä kootusti lupaamani infokirje saapumistanne varten.

Saavuttehan paikalle tänne Pasilaan sunnuntaina 11.2. klo 16.30. Suora Korea tunnissa - lähetys on TV2:lla klo 18.00-19. 00.

Tarkempi saapumisosoite on Ylen Studiotalo, Uutiskatu 8. Tulen teitä aulaan vastaan.

Meille pääsee hyvin julkisilla kulkuneuvoilla. Sekä Pasilan että varsinkin Ilmalan asema sijaitsevat lähellä. Ylen Pasilan alueen kartta tässä: https://yle.fi/aihe/yleisradio/yhteystiedot
Myös taksit tuovat Ylen Studiotalon eteen. Mediatalon edustalla on myös jonkin verran parkkipaikkoja, jos saapuu omalla autolla. Paikat ovat 2h-vieraspaikkoja, mutta pidemmän ajan saa, kun saapuessaan ilmoittaa autonsa rekisterinumeron Studiotalon vahtimestarille. Myös kaksi bussiparkkia on tässä Mediatalon edustalla: toinen lipputankojen edessä ja toinen aidan vieressä.

Korea tunnissa -lähetys päättyy klo 19.00, jonka jälkeen on vapaa lähtemään.

Vaatetuksesta:

Yleisö saa pukeutua halutessaan seuran edustusasuihin tai muunlaisiin kannatusvaatteisiin. Mainoksia vaatteissa ei kuitenkaan saa olla. Oman seuran, kaupungin tai kunnan nimen näkyminen ei ole ongelma. Mukaan voi ottaa myös viirejä, lippuja tai muita kannustusplakaatteja. Teillä on myös mahdollisuus "askarrella" kannustuspapereita ennen lähetystä lämpiössämme, joten viime hetken terveisetkin saa ilmoille tarvittaessa. Pientä naposteltavaa ja kahvia/teetä, limua myös tarjolla lämpiössä.

Yleisö näkyy tv- kuvissa ja seisoo ohjelman ajan. Studiossa on myös muutamia penkkejä ja ns. baaripöytiä joihin voi nojailla :) Haluamme osallistaa yleisöä ohjelman teossa, joten mukaan kannattaa pakata iloista ja reipasta urheilumieltä!
Voisitte myös etukäteen hieman pohtia, ketkä porukastanne mahdollisesti haluavat jutella juontajiemme Kristiinan ja Mikon kanssa suoraa lähetystä tehtäessä. He nimittäin haluavat kovasti kuulla teidän mielipiteitänne päivän urheilutapahtumista ja omasta lajistanne/yhteisöstänne.

Ja muutenkin voitte toki kertoa laajalti tulostanne mukaan ohjelmaan :) Eli laittakaa some-kanavat laulamaan, niin kaikki tietävät, että olette tällaisessa mukana.

Mika

Moi
Maksattehan valmennuspaketin mahd pian tilille FI 93 1029 3000 3488 12
hinta v. 2017-18 195 €/laskija
Kirjoittakaa viestikenttään laskijan nimi ja syntymäaika sekä vanhemman (äiti / isä) nimi.
Eräpäivä on 8.12.2017

Ilmoittautukaa kaikki niin uudet kuin vanhat Liity-sivun lomakkeen kautta , niin tiedämme ketkä ovat mukana messissä !
http://www.sputniksnowboarding.com/liity/

Tiina

Moi! Saako Sputnikin lumilautaryhmään kuuluvat kausikortin seuran kautta edullisemmin vai miten toimitaan kausarin kanssa? Terv. Tiina