Hei!

Harkat YouMovessa ovat alkaneet. Jos et ollut ensimmäisissä harkoissa, toivomme, että pääset seuraavalla kerralla mukaan.

Olemme pyytäneet aiemmin "sitovia ilmoittautumisia", sillä ostamme valmennuspaketin suoraa YouMovelta ja hinta määräytyy ryhmän koon mukaan. Näin ollen viimehetken peruutukset tarkoittavat sitä, että seuralle jää maksettavaksi pois jääneiden maksut. Tämä raha on taas pois kaikesta muusta toiminnasta.

Elämässä tulee väistämättä joskus aikataulumuutoksia. Jos syystä tai toisesta et pääse mukaan sisäharkkoihin vaikka olet ilmoittautunut, niin olethan mahdollisimman pikaisesti yhteydessä Annuun!

Joona

Joona tulossa huomenna.

Heippa!

Olemme odotelleen sekä Hyssiltä että YouMovelta varmistuksia liittyen harjoituksiin, siksi pääsemme ilmoittamaan lopullisen aikataulun vasta nyt, pahoittelut. Eli 1. ryhmä harjoittelee klo 18-19, ryhmä 2. 19-20

Ryhmä 1. Maisa, Jesse, Roosa, Toivo, Nanna, Oona, Stella, Anna-Sofia, Sara, Ronja, Kasper, Luukas, Hetta, Silva

Ryhmä 2. Niko, Markus, Ville, Juhani, Severi, Valtteri, Santeri, Eelis, Lyly

Ryhmäjakoa tehtiin ajatuksella 1.ryhmään lyhyemmän ajan treenanneet, 2. pidempään treenanneet, voltteja tekevät jne. Jos haluat vaihtaa ryhmää, kerro siitä jo ekoissa harkoissa.

Harkkoihin sisältyy tunti ohjausta ja tunti vapaata harjoittelua, eli saamme käyttää YouMoven tiloja koko tuon klo 18-20 Toivomme, että ensimmäisellä kerralla kaikki kuitenkin saapuisivat klo 18.

Koko kauden harkat maksetaan heti ensimmäisellä kerralla eli tulevana tiistaina 22.8. YouMovessa. Harjoitukset jatkuvat aina jouluviikolle asti. Harjoituspaketin hinta on 160e per osallistuja. Harjoituksen hinnaksi jää siis hieman yli 10 euroa kerta.

Annu, puh 0401897427
Annu(piste)sputnik(miuku)gmail(piste)com

Jonna

Moikka Annu! Jonna vaika halua en pääse tiistaisin treneihin, hänellä on taidouinti treenit, saimme aikataulu vasta viime tiistaina. Terku ja terveiset koko porukalle nahdään mäessä. TMarina/ Jonna

Annu

Olemme saaneet varmistuksen, että mahdumme YouMoven kalenteriin, harjoitusaika siirtyy meistä riippumattomista syistä tiistaille klo 18 tai klo 19 ryhmästä riippuen. Ilmoittauduthan sitovasti mahdollisimman pian, viimeistään 9.7. Näin varmistat, että mahdut mukaan. Riittää, että ilmoittaudut ensimmäiseen harkkatapahtumaan Nimenhuudon kautta. YouMove-harkkakauden hinta tulee olemaan noin 100e, harjoitukset jatkuvat joulukuun puoliväliin. Tervetuloa mukaan!!

Sara

Hei, miten ryhmäjako menee? Eli minkä ikäiset aloittavat klo 18 ja klo 19?

Moikka!

Ensi syksyn suunnittelu on käynnissä! Toivomme teiltä tietoa, onko YouMove-sisäharkoille kysyntää. Harkat olisivat kerran viikossa (mahdollisesti edelleen keskiviikkoisin) ja kestäisivät tunnin. Hinta määrittyy osallistujien mukaan, mutta uskoisin syyskauden maksavan alle 150e, jos vain saamme ryhmään tarpeeksi osallistujia. Teen tapahtuman syksyn YouMove, jonne voit käydä ilmoittautumassa, jos innokkuutta sisäharkkoihin löytyy:)

Ville

Meiltä Jesse, Niko, Markus ja Maisa mukana.
-Anitta

Niklas

Mukana, jos vaan lätkätreenit antaa myöten.

Annu

Sunnuntaina Suomen Naislautailijoiden laskutapahtuma Talmassa klo 11! Ilmoittautuminen Talmassa klo 10.30-11. Annun kyytiin mahtuisi muutama, lähtekää tytöt mukaan! Kaikille tasosta riippumatta valmennusta ja varmasti hyvä meininki!