Annu

Sisäharkat ti 4.9. alkaen klo 19.00 - 20.00 YouMovessa. Maksun voi suorittaa ensimmäisellä kerralla suoraa YouMoveen. Harkat jatkuvat joulukuulle.

Annu

Tervetuloa Vuosikokoukseen 6.9. klo 18.00 alkaen! Osallistumalla kokoukseen voit olla kanssamme kehittämässä seuratoimintaa ja lautailukulttuuria. Hallituksemma kaipaa myös uutta verta, ainoa vaatimus on vähintään 18 vuoden ikä.

Annu

Hei! Tuleva sisäharkkapäivä on tiistai. Jos pääset tiistaisin harkkoihin, laita viesti spostilla annu(piste)sputnik(miuku)gmail(piste)com mahdollisimman pian:)

Annu

Huomiohuomio! Valitettavasti emme saaneet samaa aikaa sisäharjoituksille ja Hyss kerää vielä jäseniä, jotta harjoitukset saadaan pidettyä kohtuullisen hintaisina. Näin ollen huomenna EI OLE harkkoja. Ilmoitan heti, kun saamme YouMovelta tiedon uudesta ajasta ja hinnasta!

Jonna

Ok, kiitos.